В момента щъка из квартала ,поне вече не е гладно...не може да се пази от коли явно защото е от броени дни на улицата.Тръгва след всеки който му вдъхне доверие и не знам колко ще се задържи тук.Поне за сега е абсурд да го взема,а и предполагам е на около 6-7 месеца и ще расте още...наподобява каракачанска овчарка
![[mood_feelings_hurt.gif] [mood_feelings_hurt.gif]](./images/smilies/mood_feelings_hurt.gif)
Мога да поема кастрация евентуално,тя не е скъпа-50-60лв,дори за женски да е малко повече не е проблем.Да,женски е кучо,за това явно е и спешна кастрацията,тъй като за тая възраст дето я посочих не е много сигурно,все пак не съм специалист.
Та ако някой го иска,да кажем от варненския регион,може и транспорт да предложим до там,но няма как да стане веднага.Забелязах,че знае команди от рода на седни и дай лапа,все пак някой го е учил на нещо.Не напада или лае други кучета,по скоро плашливо отстъпва.
Чудя се ако някой го иска за верига да не го давам,ами по ли е добре да се води улично и да си се грижим за него?
По-хубава снимка мога да дам по-късно,сега имам само тази,все пак ако някой изчете темата да види и кучето

http://prikachi.com/images/262/6476262T.jpg