constrictor написа:В крайна сметка се разбра как може ,евентуално да се регистрира животно купено преди време ,без документи.А,че на някои хора като чуят за документи им става лошо ,това е друг въпрос.Още не съм ходил до РИОСВ,но ще отида и ще споделя в темата.Засега това е.

Ами да ..става ми лошо...и веднага ще ти кажа защо....защото сами се натикахме в тея простотии с документите....не те знам на колко години си ,нито от кога се занимаваш с тераристика,но ако беше малко по-наясно с нещата и не те интересува търговията с животни ,а си само обикновен любител като мен...и на тебе щеше да ти става лошо

....не ми се обсъждат простотиите ,които сътвориха и продължават да творят някои хора ....всички аргументи ЗА документите са ми известни..и не съм съгласен с нито един от тях

....и последно....това са животни, които НЯМАТ допир с други хора освен със човека ,който ги гледа...те живеят в ТЕРАРИУМИ....и при добро гледане и съответната дискретност ...никой няма и да разбере ,че си имам 10 мамби....примерно

...а то и сега с документи ..пак мога да си ги имам ....и кво....какво означава документа...че животните са внесени легално

....и това ви успокоява

или ,че ще търсиш сметка на продавача ако животното ти даде фира
![[1255.gif] [1255.gif]](./images/smilies/1255.gif)
...вярвай си

...в крайна сметка ...оправяйте се....мен не ме интересуват подобни изхвърляния...и с документи и без тях се ми е тая...ще си гледам каквото си пожелая и не ме интересува нито леля Сийка от съседния апартамент, нито РИОСИТЕ, нито споровете по форумите

....ако знаеш само ,колко животни с документи си отиват
![[1255.gif] [1255.gif]](./images/smilies/1255.gif)
..ей така