Това е тема за Сасин - моля те снимай клетката и я покажи на Сасин и после аз ще покажа клетка за 350лв да усети разликата.........
Сасииииин Ето ти още едно знаме на проблема.... Защо всеки купува според цената а не според изискванията на животното - и как разбират коя клетка за какво е или се доверяват на "продавача"
Все още съм студент Като дойде лято няма да си купя по-скъпа а ще си направя клетка сам :) Хубаво ще е да я видим тази за 350лв Това няма да е клетка а мезонет направо
ДА! На мен тва ми е най-голямото хоби - интериор, било за хора, било за животни
Абе как пък само за чинчили има клетки на цели 3 етажа само за 35 лв Ох, аз пари за луканка нямам, а зех на едната мишка двуетажна клетка за 50 лв, отделно и другите глезотийки Добре че мъжа ми ме търпи
stam85, нямам търпение да направиш сам клетката и да ни я покажеш
офис без хартия е химера в болното въображение на консултантите по фирмено управление
моята е подобна но струва 50 лв Може ли да ми покажете тая за 350 лв може да навия мъжо да ми я вземе. Аз гледах една за толкова в магазина на сайта но е много малка снимката и не може да се види в детайли
Искам да попитам някъде знаете ли и въобще дали се продават железни стълбички,защото аз взех една клетка голяма за около 200-300 лв за папагал но няма нищо..смисел празна е.А дегуто предполагам трябва да има поне 2-3 етажа със стълбички не се сещам какво мога да направя..?Ако някои е правил нещо подобно да каже..Нямам инструмент за запояване иначе лесно бих направил няколко етажа от по старата ми клетка..?Някои ако знае къде се продват или изобщо ако се продват такива неща да каже...
Хехе, грозновата, но направена с желание, браво! А иначе - как я почистваш? Нашите са в клетка за чинчили с пластмасово дъно, не са я прегризали (все още), но клетката се чисти доста трудно :( Има някакви подобия на чекмеджета, но те не стават за нищо, защото са 3 пъти по-плитки от талаша, който им застелвам. Ще снимам и аз, да покажа нашата клетка :)