Днес се състоя и най-голямата порска среща, в която поне имам участие и аз
![[ca.gif] :ajaweki:](./images/smilies/ca.gif)
в Борисовата градина за ужас на всички кучета и тълпи объркани,но любопитни минувачи. Бяха пет пора - Мика, Уилоу, Бела, Блъди и Ромпи.
Мика спечели приз за най-добър и гушлив женски пор. А според мен и за най-красив с тази почти ангорска мека и пухеста козина с невероятен цвят. Но уви не беше особено интригувана от себеподобни, колкото от хората и търсеше човешка гушка и прегръдка все.
Уилоу беше много ухажвана дама както от Ромпи в началото а след по-късната поява и от Блъди. Беше очарована от черната транспортна чанта на Ромпи отново и както предния път той я завлече там за уединено порско ухажване.
Бела пък постоянно се опитваше да се скрие под решетката на клетката, не беше никак социална уви както с хора така и с порове. С Уилоу даже се скараха доста, явно заради розовите рокли, но от този нагръдник само не се измъкваше.. лесно.
Блъди обиколи и разузна навсякъде, дори не се сби с Ромпи, както очаквах, а се харесаха и в един момент обикалява заедно, поразително си приличат, с разлика в лицето и опашките главно.
Ромпелио си изкара добре, накрая намери къде да се сгуши и заспи, както впрочем и другите порове, за всеки един се намери човек с ръкавици или без, за да го гушне и постопли. Е, Ромпи се разбра с всички много добре, като изключим Бела, но..
ето и снимки под които ще гледам да има коментари.IMG_0421.JPGIMG_0431.JPGIMG_0442.JPG