Страница 1 от 1

Подходящата каишка

МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 10:36 am
от Guenter
Исках да ви попитам, какви каишки използвате за разходка. Гюнтер има три но и трите нещо не стават. Аз съм се примирила, че на каишка няма да седи, но е много опасно да не се загуби навън, ако е без каишка. Извеждали сме го само в добре оградено пространство в двор, но пак не е като разходка на каишка. Доста време се опражнявахме вкъщи докато беше малък и след това като порастна, но не успях да го науча. Можете ли да ме посъветвате за вид каишка и да ми кажете според вас дали е късно да го мъча пак. Той много се сърди като му я сложа ако не може да се измъкне веднага. Ляга на земята и не иска да ходи или както е с каишката се прибира в клетката и ляга да спи.

Ето трите каишки
a-2064-ferret.jpg

nyrab2.jpg

p-12755-46550-ferret.jpg

Re: Подходящата каишка

МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 11:37 am
от bubsa
icon_wavey icon_wavey Здравей,моят дивчо е с каишка като на първата снимка.Като се има в предвид,че една година се е разхождал без се справя добре.Но и той придава пинизи :ag: .Аз съм му фанала цаката слагаме каишката и директно излизаме на двора,сърди се малко прави опити да похапва :ap: но в момента в които го пусна на двора вече е забравил.Даже съм си взела от тези разтегателните за малки кученца да може да шатри повече и да не търча като луда по него :ag:

Re: Подходящата каишка

МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 12:45 pm
от Space
Зиго е с такава [web]http://shop.zoomania.org/Za-grizachi/Aksesoari/Nagrudnici/75588099-ferplast-Povod-za-grizachi-Jogging.html[/web] Нищо друго не даде резултат преди това, измъкваше се. Този нагръдник е перфектен, здрав и добре изглеждащ, поне според мен. Аз също му взех разтегателна каишка 3 м. и е супер. Доста бързо се научи, само първите 5 мин прави пинизи, но след това ходи като куче, дори редом :ajaweki:
Иначе има писано из форума по този въпрос, провери, ако искаш :ab: Тези нагръдници от първия тип, поне според мен са супер зле и ненадеждни. Вкъщи е нормално да се прави, защото там си е неговата територия, с неговите си правила и затова се ядосва като му сложите каишката. :ad: Дано съм бил полезен :ab: :ax:

Re: Подходящата каишка

МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 1:44 pm
от Guenter
Благодаря, ще го пробвам с нагръдника пак. Извинявам се ако съм повторила тема, просто не можах из форума да намеря инфо, може би съм пропуснала нещо. Ще прегледам всичко пак :)

Re: Подходящата каишка

МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 1:54 pm
от Space
Няма проблеми. Сигурно е било обсъждано в темата на някой пор :ag: