Абе хапя го, бия го, влача го, наказвам го - все тая, разлика няма никаква
Мери , то за да му е отблъскващо на него, аз трябва да се намажа сигурно с някое благовоние спрямо нашите разбирания, че то дай му на него нещо зловонно
![[ca.gif] :ajaweki:](./images/smilies/ca.gif)
Но идеята за обувки с шипове ще е наистина като крайна мярка
Ники , а ти за Ромпата не се плаши, той и Морис се пробва на боклука, но ние го държим на терасата (боклука, не пора

) и така не го стига.
Иначе хулиганинът снощи някак беше успял да се вмъкне в хола (по всяка вероятност поради човешка грешка, като забравена отворена врата

). Половин час по-късно чувам нещо да тупва в другата стая и се замислям "Абе пора нещо отдавна не се е мяркал"... Половин час скачане, половин час върлуване, половин час с всички гумени неща, дамски чанти, кактуси

и всичко друго, което принципно е недостъпно
![YESS [smile337.gif]](./images/smilies/smile337.gif)
...
Ами малко ми се ревеше после, защото стаята изглеждаше точно като след торнадо - разхвърляна пръст навсякъде от влачените кактуси, развлечени и унищожени вещи, независимо от стойността им в човешкия свят. Ама той не е виновен, че се е позабавлявал, то е по-силно от него. Мдам, сега ме напушва на смях

Но по-важното е, че после Морис спа като къпан от цялото това приключение, кога друг път ще има тоз късмет