В Бургас има две места, в които съм виждала, едното е където аз си го купих - на зоомагазина зад кафене Бакарди на Александровска.
anco написа:Ходих каде ли не всеки ми казва "ми няма" и това е
kitana написа:Стамо,тогава защо съдействаш за нея?
stefi написа:имаше в един магазин на солунска албинос
bubetodve написа:В повечето зоомагазини, става с поръчка... Онзи ден се разхождах по Ломско шосе, и попаднах на един от много магазини и се сетих за форума и питах за пор и ми казаха, че с поръчка става
Eva написа:А ти какво стана намери ли си порче?
hyla написа:Погледнете в раздел Обяви
viewtopic.php?f=125&t=6347
ira написа:Здравейте на всички приятели,
искам да споделя, че при мойте доктори има две порчета за продаване.Много са сладки и малки, не бях виждала толкова малки до сега,чак ме достраша да ги пипна.Ако някой има интерес да иде и да си ги види
Това е Химера. Мечта. Искайте да си намерят ИНФОРМИРАНИ СТОПАНИ!!!добри и обичливи стопани
Това е Химера. Мечта. Искайте да си намерят ИНФОРМИРАНИ СТОПАНИ!!![/quote]zoomaniak написа:[quoe]добри и обичливи стопани
Виж, че преинформираността води до същите последствия, като дезинформираността ....
zoomaniak написа:Както кажеш...
sisity написа:Аз намерих едно място, за повече информация, тук http://zooelit.dir.bg/_wm/gallery/?df=5 ... 03a08ba3b6
esti4ka написа:Ми аз знам преди седмица ходих на пазар подуене в София и имаше малко бяло мъжко опитомено порче аз също изскам порче но не ми дават![]()
та от там можеж да си купите
diva21 написа:Защо пък не от подуене?
Аз го познавам човека и порчетата му са здравички.![]()
пък и са най евтини при него.
petere написа:Български порчета ще има до края на месеца...според мен. След това ще се появяват само вносни. Предимно от Сърбия. А от там какво носят....наистина е страшно. Предполагам , че просто обират брака...
zoomaniak написа:Позволено е ве - защо да не е позволено. Щом е за Пернишките порове
Koset0 написа:Пернишките поровеКак звучии