zoomaniak написа:Е най-послемножете порския форум. Ама внимавайте с миризмите
COLUBER написа:3-4 месеца не звучи да е много голямо... и все пак агресивен ли е? Хапе ли те? Честито, голям е сладуроще снимки искаме!
миле28 написа:Честито!!! Много е сладък
COLUBER написа:3-4 месеца не звучи да е много голямо... и все пак агресивен ли е? Хапе ли те? Честито, голям е сладуроще снимки искаме!
ViCToRy ; написа:Браво!Такова трябва да е едно порче - диво и игриво - не го бъркай с агресия
Друг е въпросът дали на теб ти допада тази игра
Мисля че имаше някакви техники да го научиш да си играе по човешки, макар че и без това като порасне ще се кротне
Space написа:А, не, не! Т'ва не е игра! Този е чисто луд! Предполагам, че ще миряса с времето, но сега е напълно неконтролируем! Даже ни е страх от него. Но мисля, че е нормално за сега де. Дет викаш, попринцип е игрив, ама това ми прилича на агресия, не на игра. Надявам се да стане "човек", иначе при змиите ....В смисъл, аз такава гад не мога да гледам цял живот. То това е нетърпимо, но гледал съм сумати животни и съм сигурен, че ще се промени и ще стане ангелче. Ако всички бяха такива, никой нямаше да ги гледа. Страхотен сладур и чаровник е, ама определено трее го поиздяламе малко ..
![]()
Вик, ти майтап си правиш, ама ако му подам ръка, като е в тая фаза, наистина ще ми откъсне мръвка ..... ! Не знаеш за какво става въпрос.....
zoomaniak написа:1 клипа ми напомни за игрите на видрите![]()
2 вижте снимащия/оператора как се е барикадирал/зад нещо е и снима![]()
![]()
![]()
Galiadogs написа:Последно спамя в темата на Зиг.
И що с пушката?Вече не харесваш краката на жена си ли?![]()
![]()
Space написа:Мерси, Евче :) Този, който го е дал в магазина, им е казал, че не е бил хапан, ама знам ли .... Иначе има резон в това, което казваш. Поспря да хапе, в смисъл такъв, че не хапе през цялото време, като е навън, но по някое време идва и почва да хапе по краката. Забелязал съм, че по някое време, започва да скача прегърбен и да мрънка - тогава става най-хищен. Четох из нета преди време, че това бил "танца на радостта", на мен ми прилича повече на "танца на смъртта"![]()
Само, малко оффтопик ..... Както някои знаят, а други не, имаме и заек. В началото Зиг не обръщаше никакво внимание на заека, само го регистрира, като присъствие. Заека също беше дистанциран, но от вчера, пора така почна да му се хвърля през клетката, че едвам го разкарахме от нея (клетката)...... Мисълта ми е, че както дискутирахме преди време с Виктори и Буши, заека нема да го бъде, ако пора го прибара. Направо откачи. Държи се точно, като гущера, като види щурец!
П.С. Забравих да кажа, че сега с булката седим с по една ръкавица на ръка и се отбраняваме, като почне да хапе, но определено намали честотата на хапане, както и силата. Много по-рядко хваща, като първия ден (сигурно щото бая бой отнесе) И все пак достигнахме до извода, че гадинката си е за природата, не за в къщи ....
Тва с тия рязаници на задници и ташаци, много смотано
![]()
![]()
Galiadogs написа:С интерес следя как животното се адаптира.Пиши редовно как се променя,интересно е.
meri написа:Кой се продава.Зиг ли?
meri написа:Любопитно ми е как определихте, че алергията е точно към него,и защо чак сега се прояви, защото алергичните хора още веднага при допир с алергена получават симптоми? Дано не е поредния нежелан любимец, а алергиите ........те винаги са били добро извинение при всички(Space, нищо лично),просто жалко, че се получи така.Правихте ли тестуване, за да сте сигурни?
meri написа:Нямам намерение да те упреквам, в никакъв случай, просто се учудих, запозната съм с алергиите и за това попитах, без тестуване не може да се установи точно.За жалост не познавам някой,който да иска , успех в намирането на дом.Много често и алергиите към котки са фалшиви, защото зависи от вида и много други неща, една консултация с алерголог може да оправи нещата.Към котките по принцип се проявяват от котешката слюнка, не от космите, ако не го е направила,нека се тестува, сега има добри лекарства.
Galiadogs написа:Ох,тъжна история.Тъкмо се влюбихте ...и сега следва раздяла
Lushaaa написа:space, извинявам се, че пак не съм разбрала, ама какво стана в крайна сметка? Нали в момента имате порче доколкото разбрах...Оставихте ли си Зиги?
rinusha написа:Много му дИбело дупИто на Зиго,прилича на язовец
rinusha написа:Колко тежи,нямам представа?
freiya написа:Направо ти идва да го намачкаш![]()
Ама подозирам,че не е лесно и разумно..или?![]()
Fabregas написа:кът коткъ![]()
Space написа:Ами, Фрейче, аз нямам проблеми да го мачкам, но някои имат![]()
Има хора, които ги приема от първия момент и други, които не може да ги гледа от първия момент
Space написа:Зиго не си губи времето с пикаене, директно яде![]()
bubsa написа:tongue![]()
bubsa написа:AvatarSmileyFencing Нещо война ли ми обявявашпорска враждъ надушвам
![]()
bubsa написа:Ша ви биеме по злоба![]()
![]()
freiya написа:Много е сладък тоз пор.
bubsa написа:Направо му завиждам как кърти![]()
![]()
meri написа:По-хубав е от теб.
freiya написа:Ша дода да ти открадна пора накрая.![]()
Барабар с метлата и одеалцето.![]()
Ей!Страшен е!![]()