Страница 1 от 1

Откъде да си купя декоративен зайчок

МнениеПубликувано на: Пет Дек 11, 2009 12:55 pm
от GrEeNEyEd
Преди време купих на приятелката ми едно зайче от зоомагазина до нас. Продавача се правеше на много добър, обаче сега разбирам, че доста е послъгал. Тъй като дотогава нямах опит с декоративни зайци си харесах едно малко бяло зайче. Когато го питах за пола той каза, че не знае, но след като настоях го провери и се оказа, че е женско. Дотук добре. След това ест го попитах на каква възраст е и той ми каза 2-3 месеца. Изглеждаше на повечко, но все пак му се доверих (дотогава винаги си бях вземал хамстери оттам и съм бил винаги доволен) Та така де питах го за гаранция, той вика, че живи животни не се разменяли ала-бала, но накрая се съгласи. Та когато подарих зайчето на приятелката ми, тя направо се стрестна (имаше доста голям опит със зайчета) и каза, че е много хубав и красив, но че е поне на година и нещо... Та така де този чичко нищо не ми каза. Купих хранилки, подставки, панички, поилки, талаш, и храна (приятелката ми вече имаше клетка). Но той нищо не ми каза за ваксинации... Нито пък за паспорти.
Мина вече 1 месец, заекът е в топ форма все още, дори се е научил сам да отваря клетката и да изкача от нея, застопориха я със щипка, но той е умно парче сигурно скоро и за това ще се досети.

Та сега на темата. И аз искам да си взема едно малко зайче. Ако може да ми предложите някой хубав зоомагазин или развъдник във Варна, ще съм много благодарен. След като вече прочетох форума, ще знам как да избирам , къде да гледам дали е здраво и да искам касово бонче и паспорт :)

Re: Откъде да си купя декоративен зайчок

МнениеПубликувано на: Пет Дек 11, 2009 4:26 pm
от Bunny Boo
viewtopic.php?f=133&t=5130
и защо сте писали в тема, която се продават големи зайци като искате малък "зайчок"