Кучета - Котки - Бозайници - Птици - Влечуги - Риби - Земноводни - Насекоми - Бездомни животни

Далматинчета

Далматинчета

Мнениеот aceofcake » Пон Юни 29, 2015 6:56 pm

Време е да ви представим и третото кучило в развъдник Dalmagic!

Все още имам свободно бебета, три момичета и едно момче, кученцата са вече на 2 месеца с две поставени ваксини, обезпаразитени, с чип, паспорт, и родословие издадено то Български Далматин Клуб, тази връзка е създадена спазвайки всички правила за развъждане на световната федерация по кинология.

А сега малко снимки и повече инфор за родителите :)

Създадохме връзката между Divalinor Just Do It (Октавиан) и Divalinor Eternal Flame (Ети), защото никъде в света не е осъществявана тази генетична комбинация. Използвайки умерена степен на инбридинг, ние подчертахме и потенцирахме качествата на дядото Dot Com Break Me Shаke Me i бабата Sweet Emotion Panthera Unica. И двамата са се доказали като много добри производители, предаващи на поколенията си отличен екстериор, добро здраве и уравновесен темперамент.
В очакваното потомство ще затвърдим здравата костна система, правилният формат и хармония на тялото, благородните меки линии на главата и наситеният шоколадов пигмент.
Майката - Divalinor Eternal Flame (Ети) е призната за кучето с най-правилно оформената предница сред всички женски далматини в България. С отличния си екстериор тя прави силно впечатление на различни експерти от скандинавските страни. Силно се надяваме Ети да предаде на потомството си правилната конструкция на предната част на тялото, формата, обема на отлично развития си гръден кош и баланса със задната половината на тялото.
Бащата - Divalinor Just Do It е все още млад, но за скромната си 20-месечна възраст, се изявява успешно на изложбите в България и чужбина, завоювайки титлите "Млад шампион на България", "Шампион на Сърбия", "Кандидат за шампион на Чехия" и "Кандидат за шампион на Унгария". Той е прекрасно шоу-куче. Той ще предаде в първото си поколение правилното заъгляване на всички части на тялото, добродушния и весел нрав
http://dalmagic.net/index.php?option=com_content&view=article&id=90:svobodno-kuchentze-ot-kuchilo-c-available-babies&catid=7&Itemid=104&lang=bg
Аватар
aceofcake
Животинче с въпрос
 
Мнения: 7
Регистриран на: Нед Яну 26, 2014 11:31 am

Назад към Представяне - кучета