Имам лабрадор, който Януари навършва първата си годинка. Казва се Кара и е много красиво и добро куче. Равитието й върви много добре. Няма нищо, присъщо за лабрадора, което да не й е познато - пълна лудетина (към момента), дружелюбна, интелигента, много умна. Разбира се, постоянно прави бели и съм на тръни с нея почти всеки ден - преди месец беше изяла цяло руло, шоколад и т.н. Цяла вечер бях притеснен, защото има много случай, в които кучета пострадват от прекаленото количество шоколад и захар. Както и да е, мина всичко - жива и здрава е. След това беше изяла (лакомията) цяло парче риба с кости и всичко. Отново главоболия, но и това мина. Сега пък намерила в мазата на съседите от първия етаж сланина и свинска кожа - повръщаше.
Няма значение! Това не е чак толкова притеснително, вече е под по-голям контрол и надявам се да подейства новият режим. Но това, за което наистина съм тук е далеч по-лошо. Няколко дена след първия й цикъл, забелязах, се появи малка топчица подкожно 3-4 см. над слабините. Няколко дена го следях, но съм забравил и преди час си лежахме с нея и се сетих да проверя... И що да видя - нещо подобно на 1 сантиметрова бенка. По-светло кафяво и разпръснато по краищата, и по-наситено в средата. На допир топчето под кожата е изчезнало доколкото можах да усетя.
Моля за някакви съвети, помощ и идеи какво може да е това, защото ми изглежда опасно! Благодаря предварително!
PS: Ако има нужда ще снимам утре на светло и ще кача снимка.
![[47452.gif] [47452.gif]](./images/smilies/47452.gif)