Развитието на всичко продължава. Докато аз я изкъпя напудря и изсуша в някакво прилично състояние и среша, за да паднат гадовете мисля какво да и дам да хапне. Прочитам мнението на meri, за което и благодаря за бързия отговор без нея щях само да продължавам да се съмнявам. Така ето какво става злизам долу размразявам млякото и съм готова със една спринцовка да и давам. През това време отварям консерва да и дам, каквато ми е останала и тя отказва....
![[mood_feelings_hurt.gif] [mood_feelings_hurt.gif]](./images/smilies/mood_feelings_hurt.gif)
През това време се сещам, че доктора ми ми е дал личния си номер ако има нещо да питам, защото често попадат при мен диви бебета и животни. Тук в малкия затънтен град има точно 4 ветеринарни клиники, от който освен от моя доктор не съм впечатлена от другите, не ми поставят диагноза а само предположения и почти никога не са ми помагали, за това и не ми се рискува с тях. Звъня на моя доктор докато се опитвам да и натъпча малко мляко което тя отказва, но вече няма сили и остава да я нахраня малко, явно усещайки глад после отиде до купичката с гранули и опита, но както се беше засилила така и пак се върна и се сви в единия ъгъл. С доктора говоря и той ми казва какво хапче за обезпаразитяване- вътрешно да и взема. отивам до близката аптека искам точно това хапче, не им се сторих особенно приятна и ме попитаха защо точно това имало по- хубаво казах че държа на това. Е прибирам се със зор натиквам и хапчето и вече като чели всичко минава. Също с доктора се разбрахме да я заведа на един друг като той щял да се обади да говори лично с него.
Ее до тук не свършва всичко. Въпросната виновница за състоянието на Сузи ми звъни, за да пита как е, че много се притеснявала да не умре в мойте ръце

Ее не това беше капака и започнах да викам, как може да е толкова лицемерна, котката е била оставена на глад толкова време и тя в отговор ми отговаря че от вкъщи я изтървала и тя отивала в някакво мазе и там стояла и те с дни не могли да я изкарат, защото нямали ключ.... че аз съм и я била довела така болна, че тя не била виновна за състоянието и как другата и котка - най- обикновенно коте нищо му нямало.. извода значи проблема не бил в нея!
Нямам думи, утре ще е на вет а след малко мисля да и дам малко течни витамини който доктора ми препоръча който съм взимала за пора и кучето.