Страница 1 от 1

Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Сря Ное 16, 2011 11:35 pm
от Аляска
Здравейте, но моля предварително да ме ми се слага темата в други защото така не се чете! [mood_feelings_hurt.gif]
Така преди няколко часа майка ми разбра, че си събирам пари за езда от тези, които ми дават за закуска. Много ми се ядоса, скарахме се, но после тати ми обясни че сме в затруднение и просто нямаме възможност да си ;позволим някои неща.. Така и като се скарах с мама, аз впрочем не обичам да се карам с нея, и си развалих стаята.. свички плакати на коне.. играчки... купи разхвърлях ги на ма*ната им (съжелявам за думата) и се разплаках, защото сякаш усещах, че не им пукаа... за мен и за.... Аполония кобиулата на треньора ми.. моля ви за съвети, защото мама ми каза, че имало и други начини да събирам, а не да се излагам на глад и да се раболея моля (имайте предвид, че съм на 13)

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Чет Ное 17, 2011 6:17 am
от zoomaniak
Бъди търпелива - живота ти дава достъп до хубавите неща от 13 г., но постепенно.

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Чет Ное 17, 2011 7:53 pm
от iv24
Ти се радвай че изобщо имаш възможност да яздиш и пипаш кон...

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Пет Ное 18, 2011 10:56 pm
от Аляска
Добре но iv4 или нещо подобно не го приемай лично но аз какво да направя че ти не си пипал/а кон ?

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2011 2:17 pm
от iv24
Аз съм пипала кон, но например аз много искам да се занимавам с конен спорт, но нито има кой да ме води на уроци, нито има кой да ги плаща. Може и родителите ти също да нямат средстава.

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2011 7:37 pm
от cat_13
Оххх, съжалявам за израза, но за мен тази тема е безмислена. :bu: Никой не е казал, че родителите ти не те разбират, просто в момента наистина може да сте в по-затруднено положение. Не можеш да получаваш винаги това което си поискаш. Просто бъди по-търпелив/а по-нататък може да се отвори възможност да ходиш на уроци. Пък и от парите си за училище не вярвам да успяваш да спестиш достатъчно, а дори да можеш това няма смисъл защото по този начин излагаш себе си на опастност. Майка ти е права знаеш ли колко болести можеш да си докараш така.
Аз също съм на 13. Понякога и аз съм се чувствала така, но когато се опиташ да погледнеш и от тяхната гледна точка ще разбереш че не само ти си прав/а. Знаеш ли колко много деца си мечтаят поне да имат родители, или да имат с какво да се нахранят, или да имат компютър от който да пишат в този или в някой друг форум. Така че първо помислете малко. Нещата в този живот не тават просто ей така сякаш имаме вълшебна пръчка. :bu:

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2011 7:40 pm
от Maritoo6
ОМГ....Нищо няма да и стане ако яде вкъщи...За какво да си харчи парите за боклуци и да се тъпче с вредни храни,като може да яде нещо полезно у тях....Аз много пъти си събирам пари и за закуска в училище си нося нещо от вкъщи....Според мен родителите ти просто не те разбират и не озсъзнават колко силно искаш това...

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Съб Яну 21, 2012 11:25 pm
от Аляска
Благодаря, че все пак има такива, които ме разбират :) !

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 12:29 am
от zaiko_fenka
Абе,я се постави на тяхно място?Ами ако са в парично затруднение?Ти знаеш ли че аз съм се местила 5 пъти за 5 години,и този дом в който съм сега е единствения наш (собствен)?Знаеш ли че другите имаха телефони още на 7,а аз получих едва на 11?Знаеш ли че има деца които нямат дом?Защо си се завайкал за тези коне,аз вярвам че щом те имат възможност ще ти угодят ? Не ме разбирай погрешно,и аз съм пипала кон,пък да не говоря че редовно яздя моя кон...Не ме разбирай погрешно,но уроците по езда са си доста скъпи,и ти със парите за закуски ще можеш да си позволиш най-много 1 месец!?Успокой се родителите ти ще го направят,убедена съм но дотогава гледай да не се самоубиеш с нарисувани коне по тялото ( :ajaweki: )

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 9:19 am
от meri
Някой хора не оценяват това,което имат.
" Не всичко,което хвърчи .......се яде " (така са казали хората) и са прави.
Понякога,въпреки голямото си желание,родителите не са феи с магически пръчици.

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 10:57 am
от zaiko_fenka
Аполония няма какво да и гледаш..Има си стопани защо на родителите ти да им пука,за един кон който си има дом,стопанин. ..Второ те даже са ти обяснили че са в затруднение!!! :ay: :ay:

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 11:02 am
от Bunninny
Аз подкрепям zaiko_fenka!

Re: Не им пука !?

МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 9:20 am
от cat_13
Наистина ти просто не оценяваш това което имаш. По-нататъка като пораснеш ходи на уроци и по цял ден ако искаш. После като имаш деца някой ден ще те питам какво ще правиш ако те толкова силно искат нещо, а ти не можеш да си го позволиш, не ти го пожелавам в никакъв случай, но... всичко се случва. Не си мисли, че на родителите ти им е много приятно да те лишават от нещо, щом не ти дават значи си имат причина.
Maritoo6 написа:Според мен родителите ти просто не те разбират и не озсъзнават колко силно искаш това...

А според мен ти си поредното дете, което хал хабер си няма от света и си живее в някакъв негов собствен свят в който получава всичко което поиска.

'Щото и аз искам да мога да помагам на животните, и аз искам да отида веднъж на една почивка по-дълга от 3 дни, и аз искам да живея в къща и да имам 3 кучета и сумати други животинки, и аз искам да си сбъдна всички други мечти ама не може да получа всичко което искам! Разберете го това. Вие не виждате накъде отива света, ами сте тръгнали да ми се вайкате за глупости. :bu: :bu: