jordanmilchev написа:Предлагам всеки който има риби да напише ако може какви са :)
Аз имам анцитруси,хелери,гупи,молинезии,барбуси,златни рибки, цихлиди африкански , скаларии , рамирези, неонки,коридораси, хоплостернум торакатум, скариди, даниота, трихогастери. От повечето видове имам по 2-3 разновидности от даниото 4 :) И не казвам и броики защото ме мързи да ги броя :D
EmIrAtEs написа:12 скаларии 53 хелера 4 мулинезии 18 гупи 7 анцитруса и 2 бети и о6те 9999999 дребосаци :) и 9 принцеси ...
joro_76 написа:7 дискуса 7 анциструса албиноси 1 риба нож 4 скаларии 5 гупи 5 плати и 2 страотни боции
jordanmilchev написа:Ами той за това ги иска сигурно
joro_76 написа::ag: този икарус дето ти служи за аватар кога ша го правим със ориз![]()
velgad написа:joro_76 написа::ag: този икарус дето ти служи за аватар кога ша го правим със ориз![]()
Като се върнеш ша ти приготвя нещо с ориз, ама няма да е дакела
velgad написа:дали и за коледа ша си доди
може да посрешне нова година под палмите.
а на мен се е заканил да ме трепе дето си уморих ножовете
jordanmilchev написа:Предлагам всеки който има риби да напише ако може какви са :)
Аз имам анцитруси,хелери,гупи,молинезии,барбуси,златни рибки, цихлиди африкански , скаларии , рамирези, неонки,коридораси, хоплостернум торакатум, скариди, даниота, трихогастери. От повечето видове имам по 2-3 разновидности от даниото 4 :) И не казвам и броики защото ме мързи да ги броя :D
jordanmilchev написа:Как ?
Много съжалявам , моите съболезнования
riboka написа:Имам 2 златни и едно сомче чистач .. знам , че са малко ,но аквариума ми е 9 литров
beta_01 написа:От всичко по малко :)
4 Хелера
4 Бети
3 Калихти
2 Сомчета Фосилис
1 Молинезия
и всичко това в 50 литров аквариум
ribkata написа:Здравейте, аз съм Диана от София и в къщи има рибки Много са сладки и аз много си ги обичам. В продължение на две години ми се ръзвъждаха множество сладки молинезии, те раждаха и раждаха и така през два месеца си имах нови обитатели. Аз ги слагах в буркан ако са две три за 1,2 седмици и после ги слагах пак в големия аквариум.
Много пъти ми се е случвало да изваждам от помпата рибки. Но тати веднъж беше спасил 14 малки молинезии и те сега ми оплождат всички женски и така. Аз имам и един трихогастер. Взехме 3 златни обаче имаха налепи по тялото и умряха. Преди два дена ми умря още един златен и ми остана само един . Жалко но ние ги гледаме все пак 2 години но по нататък мислим да си вземем голям аквариум и така .
joro_76 написа:аз вече съм със 9 дискуса 4 скаларии 1 нож 5 анциструса 2 боции в 250 литров ак.
joro_76 написа:( пазаренето сега си вземам от новия мягазин на боровец има добри дискуси на хубави цени макар че скоро ще пазаря накой друг от нашия колега от добрич
Рибчо написа: Съжелявам за многото въпроси но просто много искам дискуси а тези на боровеец не са толкова шарени като този на снимката на аватара ти
Жоре, сан мерата ти не е ли от Сливен
Nadivtov написа:Аз имам една златна (другата почина от тумор на перката) , още една златна но тя е златна каракуда от язовир , и 3 малки гупи които ни се родиха скоро (майката и бащата починаха
)
Muki написа:Вземи си един 50 литров аквариум има ги по зоомагазините за около 20 лв. Не ги мъчи така рибите !