Страница 1 от 1

Сбогом,мое мило хамстерче!

МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2012 3:02 pm
от anymary
Вчера му дадох храна..видях,че спи и не го събудих.Тази сутрин след като го заварих във същата поза и видях ,че не си е изяло храната,резултатите бяха ясни icon_bawling .Погребах го в градината :(.

Много те обичахме,дори и да не го показвахме!Ще ни липсваш на всички,мило мое!Почивай в мир! [mood_feelings_hurt.gif]

Re: Сбогом,мое мило хамстерче!

МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2012 3:38 pm
от mikibg
О, Боже.. [mood_feelings_hurt.gif] Дано да е бил много щастлив при вас и да отиде на още по-хубаво място [mood_feelings_hurt.gif]

Re: Сбогом,мое мило хамстерче!

МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2012 2:01 pm
от anymary
Дано..всеки път когато се сетя за него ми се насълзяват очите..Той завинаги ще има място в сърцата ни!Винаги ще го помним!Беше невероятно хамстерче! icon_bawling Като си помисля ,че довчера си играехме и шумеше с колелцето,а днес вече го няма и никога повече няма да се върне ми се реве..

Re: Сбогом,мое мило хамстерче!

МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2012 2:31 pm
от mikibg
И аз имах аабсолютно същият случай с мойто зайче.. В последния си месец беше в моята стая, защото беше МНОГО болен, и след като почина всеки път, когато поглеждах към мястото на клетката му, се разплаквах.. Имах пробен изпит, но се разплаках по време на изпита и си дръгнах, не успях да издържа.. Времето лекува, както и любовта на животинките ни, които са си отишли, и ни пазят отгоре! Горе главата и винаги си спомняй най-хубавите ви моменти. Мъртвите не обичат да плачем за тях. :ab: