andaluz написа: Аз като Тома Неверни пък си мисля, че е нисък клас храна с цена полувисока.
Ами аз храня моя с Нутра Нъгетс, които са от среден клас храна (не мога да си позволя повече, защото имаме още две кучета, които са си доста големички) и определено виждам разликата между моя кот и котарака на една приятелка, която го храни с буламачи като педигри, дарлинг, кити кат и т.н. Нейния е 1-2 години по-голям от Тайгър Мо, но е сигурно 2 пъти по дребен. Прилича на 3-4 месечно коте, а е на около 5 години. Освен това козината на моя котьо е по-лъскава и мека (и е по дълга де, все пак баща му е горе/долу ангорец). Освен това акито на Мо е точно такова, каквото трябва да изглежда

Въпреки, че си върши работата на двора, аз честичко го следя да видя къде ще се изака и бързам да му проверя акинцето за цвета, твърдостта и т.н.

Може да ме сметнете за луда ама...

You're watching your dog chase its tail and think that dogs are easily amused, right then you turn around look at the time and realise you just watched your dog chase its tail for 10 min...