от mommovet » Вто Дек 04, 2007 10:13 pm
Зоо, леко си в грешка! Никъде по света това дето си го представяш го няма - ама и в най-стахотната клиника! Първо, зоомагазин и ветеринарен кабинет са две абсолютно различни неща. Второ, ветеринарната медицина не е компютърен съпорт - ако кучето ви куца с предна лява лапа - натиснете 1, ако куца с предна дясна лапа натиснете 2! и накрая диагноза + лечение - ами не става - иначе в хуманната медицина отдавна да са го въвели.... За адекватно поставяне на диагноза и лечение трябват 3 неща - стопанин + пациент+ компетентен лекар - НА ЕДНО МЯСТО!. Добре, ами запиши си час по интернет и какво от това, каква е разликата спрямо телефона? Би ли ти помогнало ако аз в това време имам спешен и неотложен случай - пак ще си чакаш. За да мога аз примерно да ти осигуря адекватна интернет поддръжка на сайта , не само за реклама, интересни случаи и съвети и да ти гарантирам бърза реакция, трябва да си назнача отделен човек, при това лекар, който само с това да се занимава - не един път на ден да преглеждам кой, какво е писал, а непрекъснато - за поръчки, и въпроси от типа "абе кучето ми го блъсна кола - трябва ли да го заведа на доктор?" - ако човекът разчита , а не се реагира веднага след 2 часа може и да е късно. Съжалявам, но не мисля, че някой може да си позволи да плаща заплата на квалифициран кадър в името на петте човека дневно - за справка разгледай основните форуми и виж колко човека пускат нови теми с въпроси различни от "от две седмици кучето ми се чеше..." за един ден - ами не повече от един човек на два дни на форум....
За това все още телефоните са с предимство и директната връзка винаги ще си остане много по-полезна. И най-добре доведи животното, пък аз да ти кажа, че нищо му няма и излишно си се притеснил, отколкото да ми го донесеш вече изстинало и после да се обвиняваш...