Страница 1 от 1

Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2012 10:23 pm
от kitten_554
Не всичко е с рима,това ми е целта.. :ay: Ах,сезони, хубави като вкусни бонбони.. Пролет: Цъфтят градините,всичко разцъфна,а кучето солетата от устата ми ръфна (Да,когато бях на 4,и се бях загледала в нашата красива градина кучето ми отмъкна солетата от устата.. :ajaweki: ) Лято: Ех,ваканция,ех малко топлинка,радост топли моята душа..Пак морета и басейни..Ех,как обичам лятото! (С много ех..) Есен: Килим от листа,пак усмихната съм аз сега..Букети сбирам,в парка,в пътеката златна-позлатена пак се взирам. Зима: Красиви ледени висулки,зимни разходки..Интересни походки..Оставя стъпки преди мен кучето в снега. Инфо за моите творения:Аз като повечето съфорумници не съм известна,но имам радостта да ви представя малка част от моите творби и разкази.Скоро ще напиша някоя приказка.Отдават ми се тия неща.Ще намеря време някой съботен ден да напиша нещо и ще го споделя с вас :sunny: :ba:

Re: Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 4:02 pm
от kitten_554
Приятелство между човек и животно: (новият ми разказ) Когато съм тъжна,замислена,отнесена,моите животни ми помагат да се справя с положението,в което съм.Поглеждам искрените и милите им очички..Разбирам как с интерес слушат какво ще кажа..Те разбират всичко..Аз просто си изливам душата,а те ме гледат и разбират всяка моя дума.Разбират колко ги обичам..Те отвръщат със същото!Това е голяма услуга,когато знаеш,че най-добрите ти приятелки са предателки,когато са те разочаровали или изоставили.Когато искаш да си го изкараш на някого,те те поглеждат с този откровен поглед..разбираш,че може би ще е грешка.Вместо да направиш някоя пълна глупост..ти се увладяваш и можеш да се контролираш.

Re: Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2012 6:28 pm
от kotence
Хубави са,но съм сигурна,че можеш и повече.Не е нужно всичко да е в рими,можеш да го направиш и с не чак толкова добри рими трябва да има повече смисъл :ab:

Re: Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:44 pm
от kitten_554
Разбира се,че мога и по-добре,нали съм ''поетесата на класа''.. :ah: :sunny: Забравих да кажа,че не всичко,което творя е в рими.Отбелязвам дълбок смисъл в самите изречения,не гледам чак толкова да се римуват..Използвам повече епитети..Все пак благодаря за мнението :ba: :ax:

Re: Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:46 pm
от kitten_554
Аз ги мисля в действие..Хващам клавиатурата и си измислям :ajaweki: Преди подготвях на разни листчета,ама се губи много време..Скоро пак ще гледам да ви изненадам с нещо :ajatki: :ba:

Re: Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 5:41 pm
от kotence
Много са хубави!!Давай още много ми харесват! :ag:

Re: Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 5:08 pm
от kitten_554
Ти тука много се навърташ,скоро ще взема да ти напиша някой стих :ajaweki: :ag:

Re: Ах,вдъхновения..

МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 7:27 pm
от kotence
:ajaweki: Е,дано :ajaweki: :ajaweki: