1.Когато отида при нея,започва много да се радва и започва да ми скача чак до главата.Пробвах да я отблъсна с крак,не става.Като й обърна гръб,за да не ми скача,тя ми дърпа блузата.
2.Иска да ми ближе ръцете и да ги дъвче.Като ги скрия започва да ми джвака краката.Давам й гумени играчки,за да си чеше зъбите,но тя иска да си ги чеша от мен.
3.Когато вляза в къщата,тя започва да скимти 1 час на вън,докато не изляза,но аз не излизам,защото ако изляза ще си каже ,,оо щом излиза,ще скимтя всеки път,,.Да знаете,че я държа вързана,защото кучето на хазяите е в нашият двор и ме е страх,че докато ме няма ще стане нещо.Иначе си я разхождам два пъти на ден,играем,тичаме,пускам я да се разхожда в градината-незнам какво иска,много се е разглезила нещо.
Това са моите проблеми за сега.Научила съм я да сяда,кучето е много умно,дори си играем на игра ,,открий топката,, и тя я открива.Така че вярвам,че ще мога да я възпитам някак,но не знам как????Ако вие сте имали такива проблеми и сте ги оправили,споделете