от Koset0 » Сря Юни 17, 2015 7:24 pm
Просто първи коментар направих аз, а аз съм твърде против отнемането на свободата на животните. Надявам се не го приемате като безпочвено изказване- видял съм доста животни след сблъсъка им с егоизма на хора, които искат да ги притежават и да им осигурят "най- доброто" от "милост". С такива хора е пълно, но малко от тях искат да погледнат нещата от другата страна и да се замислят дали това, което са направили е правилно. За съжаление повечето от тях разкарват животните, когато са налице различни здравословни проблеми (обричат ги на смърт "извън тяхната отговорност)" и след това хващат нови- здрави.
Учудвам се, че сте очаквали тук да Ви свалят шапка за постъпката. Постнете снимка на костенурчето във фейса с историята, на доста кифли ще им се стори сладко и благородно....защото си нямат и на представа, а не им и пука, за щетите по природата.
Попадането и в басейн също е в резултат от човешкото действие- може би некадърно направена канализация? Не изключвам възможността просто костенурката да се е заблудила, но все пак... Не казвам, че не сте направили добре да я спасите, ако наистина е била в опасност, не ме разбирайте погрешно. За мен по- голяма тежест имат думите, които касаят задържането и отглеждането и.
Wondering how skinny, would people be if they had to pedal to keep their PCs running.