SIO написа:...Това което ми направи впечатление, е че конете се пускаха свободно в покрайнините...
SIO написа:...и най-красивата гледка беше когато бягаше цялото стадо и отпред доминиращата женска...
zoomaniak написа:се жените искате да сте водачи :D
COLUBER написа:Еми аз какво да кажа.... имаме си собствена конна база и който иска може да дойде да язди :) Има големи и малки кончета за по-плашливите ;) също и спортни коне и препядствия 8). Намира се над село Бачево, което е на няколко километра от Разлог, което пък е на няколко километра от Банско. Там сме 3 бази така че някой ако идва да свирка преди това! Има и още животни - пауни, фазани и тн. Абе яко е, надявам се сайта да стане готов скоро и ще го пусна тук :).
StR написа:Аз 10ина пъти съм се качвал на кон и горе-долу мога да яздя. Един път, по погрешка, накарах коня да се затърчи и ме изхвърли във едно блатце
bu6i написа:![]()
![]()
На тва не му се вика ...горе-долу ве Str
.....вика му се- "и аз съм се качвал на кон"
е не там само един ходи зад коня а аз си го оправлявам защото иначе не е интересно а поняйкога даже и човека си взима кон и аз ходя след него или пред негоаз като ходя на боровец яздя конче от тези дето седят на пътя и си плащаш и яздиш
Е те ти водят коня, така не е интересно
marsch написа:На мен първото ми падане беше при първото ми качване на кон и то от място. Никой не ми каза, че трябва добре да се стегне опаса на седлото ...аз така само лекичко дане убива на кончетоГолемите естествено са видяли ама нали има "бойно кръщение" ...та както си седеше кончето и взех да се накланям на една страна барабар със седлото ....естествено от шубе - никакво пускане ...докато не се отзовах под корема на коня .....голям смях падна
archy написа:е да ама и неудобно за коня а да те питам къде яздиш
marsch написа:Ей , буши , не се смей , да яздиш не е толкова лесно колкото изглежда. На Галя малката като я заведох на конната база за първи път каза: " Ей такова искам да спортувам - седиш и се возиш" . Ама поселе се увери ,че не е така .....випреки че има дарба детето - много е смела !
На мен първото ми падане беше при първото ми качване на кон и то от място. Никой не ми каза, че трябва добре да се стегне опаса на седлото ...аз така само лекичко дане убива на кончетоГолемите естествено са видяли ама нали има "бойно кръщение" ...та както си седеше кончето и взех да се накланям на една страна барабар със седлото ....естествено от шубе - никакво пускане ...докато не се отзовах под корема на коня .....голям смях падна
е да ама и неудобно за коня а да те питам къде яздишВ Рила. До сега не съм установила как му е по-удобно на коня. Когато остават рани и протривания от опаса конете със сигурност ще предпочитат да не им се слагат седла. Но ако не им убива или стиска може би седлото ще е по-удобно вместо да им стискаш гръдния кош с колене
archy написа:завиждам ти направо аз лятото ще ходя
как се казват конете че ми много интересно
archy написа:нали няма проблем че съм н 11
Мъни написа:Не съм яздила поне от 10 години, но (живот и здраве) другата седмица мисля да компенсирам този пропуск. Ще рожденноденствам тук:
http://www.horsebackarcherybg.com/?p=3
Да не ви казвам какви лиги точа![]()
Zai4etyEbq6tyKoza написа:някой язди ли в банкя???
ето снимка на кончетата, които видяхме, имаше минимум 50-тина подобни