Хаха, може само дървесина ми дай
Такаа след прочитането на коментарите ето какво решиих.
Дупката между първия и втория етаж ще я направя почти наполовина на плота, понеже по-добре по-голяма отколкото по-малка нали? :)
Относно вратичките, мисля че дори и да са големи не би трябвало да има проблем нека си е дива чинчилката, там където е ще бъде обезопасено дори и да излезне. Иначе не съм решил конкретния размер, но ще са 3 на всеки етаж по една.
Относно дъното... този препарат е само за вода урината ще прецака дървото рано или късно, планът е следния - лакирам го с лак за паркет (това е сигурно най-мощния лак образува 2-3мм слой отгоре)
Хмм стълбичките ще са от същия материал, ще разкроя едни листове по 1см за тях, и щом не е проблем ще направя наклона по-голям с цел повече място.
Колелата да, и за тях съм помислил, но те ще са най-накрая и може би няма да се монтират за момента, понеже клетката ще стои на една ракла и по-добре без тях. Иначе ще се слагат лесно - просто ще се навиват, ще направя дупки.
Иначе за разположението на рафтовете вътре... мисля да е като скицата по-нагоре, то не е проблем те ще се хващат за мрежата и мога да си ги сменям по всяко едно време. Тази вечер може би ще сложа някои и ще експериментирам малко.
Иначе ето прогреса от днес :
Сутринта залепих плотовете за дъното на чекмеджето, и преградата за 1вия и 2рия етаж.
Към 7-8 часа ще проверя дали са готови и евентуално ще оформя етажите и направя сглобката за чекмеджето.
Ако има напредък ще ъпдейтна със снимков материал
Благодаря за съветите и критиките, можете да продължавате