larito45reni написа:Олеле някой няма ли да заключи темата.Неискам да го давам нито на едикой си нито на друг.Първо се пита от къде съм и дали искам да ти го дам!!!
Здравей, изчетох темата и си мисля ча майка ти и баща ти не ти отделят необходимото време и внимание щом толкова много искаш и имаш различни животни. Да, знам че красивия кокер е подарен на други но самия факт че имаш такова желание към него говори, че нещо не е наред.
И аз искам такова куче, но никой няма да ми подари просто вече не вярвам в доброто на хората, което се е превърнало в егоизъм поради грешно виждане за живота и изместване на истински важните неща в тоя живот, като: любовта, грижата, отговорността не само към животните но и към тези които го заобикалят.
Не искам да обиждам нито теб, нито някой друг просто споделям каквото ме вълнува...
Кучето е тъжно и недохранено, това е което виждам по сниките и то като теб иманужда от любов, грижа и отношение. И то има свои желания или не желания. И то има душа като теб. Не е важно ти какво искаш, но какво иска и другия без значение дали е човек или животно! Аз лично не виждам голяма разлика, много често по-разбрана и обичана се чувствах от кучето ми от колкото от различни хора. Винаги ще има хора с различни мнения по различни въпроси, важното е да се научиш да отсяваш доброто в думите им и да си взимаш поуки. Живота не е толкова прост колкото ни се иска....а майка ти е разбрала, че смао тя ще се грижи за кучето и затова е решила да го махне, явно нито ти нито бащати е поел ангажимент към кученцето поне аз до такива изводи стигам като те чета. Така, че не се обиждай от думите ми а се опитай да разбереш дали има нещо вярно в тях. Може би ще ти трябва време да разбереш какво пиша, но все пак винаги си струва да опиташ.
Ех, как си мечтая за такова красиво куче. Жалко, че не е мое. :)