Ами вярвате или не, аз имам плъх
![[ca.gif] :ajaweki:](./images/smilies/ca.gif)
!!!

От Петър е (да е жив и здрав, най-готиния плъх ми дал

) - един приятел, който учи в София и имаше път насам ми помогна за транспорта и етооо - днес пристигна и уж си казах, че като го взема първата работа ще ми е да пиша във форума ама не можех да откъсна очи от нея
. Хапна от ръка мъничко кашкавалче, колкото да й се подмажа

, вода не е пила, но разучи цялата клетка - покатери се навсякъде, подуши всичко, разрови се, обърна половината работи и накрая се умори и заспа в къщичката си
, но преди това ми ядеше от ръката и почти се качи, като хубавичко ми облиза пръстите (сигурно й миришеше на кашкавал) и не можех да се преборя със себе си и се опитах да я вдигна, ама тя само изквика и скокна от ръката ми. Повече не съм пробвала. Сега ще я оставя на спокойствие, че много емоции й се насъбраха днес. Казва се Дорис (фамилното й име е Морис
) и е бяла, с руса главичка (нали трябва да продължим традицията в нашето семейство - всички жени да са блондинки
) и черта на гърба. Очароветлна е, днес не остана време за снимки, а сега не искам да я притеснявам, но утре ако е по-спокойна ще я нащракам, обещавам

You're watching your dog chase its tail and think that dogs are easily amused, right then you turn around look at the time and realise you just watched your dog chase its tail for 10 min...