Mursi_Pursi написа:Ако някой дт вас има мъжка костенурка да не се чуди какво е това?Ами-мъжкия полов орган
vikito40491 написа:Еха! Какво яко жилище имат само!![]()
![]()
vasko12 написа:у че са сладурии мойте сам ги виждал в тази поза
baby_loves написа:Ето го и моя лимончо
traxdata написа:Тес червенобузите са си чисти жаби с черупка :))))
kitana написа:"Морските дрънкулки" каква работа имат в сладка вода?
Твърдост на водата....?
kitana написа:Е нищо друго освен мидички и стъклени топчета ли няма?
vitaminka написа:Ми искам да е красиво... за това искам да го украся... не просто да сложа пясък. А и ситен пясък няма да им взимам, защото като чистя аквариума го изсипвам целия, всичко подред мия и после наливам вода... процедурата е доста сложна, а тоя пясък нито имам идея как да го извадя от там, нито как да го мия и него. Имаше примерни акватерариуми тук и имаше много неща, които вие отричате, но все пак сте сложили в аквариумите, за това ми стана странно защо аз да не мога да сложа... предполагам, че ще сложа, но все пак искам да знам с кое по-точно вреди. То и на рибите вреди на очите, ама е слага и там...
Мисля, че щом оцеляват във нашите блата и води няма да им стане нищо от малко цветни джунджурийки![]()
![]()
Peakone написа:За да не ти е голо дъното защо не си сложиш речни камъни по дъното колкото да го покриеш. Само, че първо хубаво всичките да ги изтъркаш с четка с твърд косъм, за да не вкараш някоя бактерия в акватерариума.
Цветните камъни едно че може да са боядисвани и да започне да се разлага във водата и друго, че не е красиво даже напротив, грозно е, неестествено е!
katity написа:Ето го моя сладур