Здравейте! Представяме се с малко закъснение, но бяхме болнички. Моето зайче се казва Биберончо, на галено му казваме Бибо. Подарък ми е от моя приятел. Имам го вече от почти две седмици и много го обичам. Мислим, че е момче, но още е прекалено рано да се познае, според ветеринара. Ако после се окаже мома ще се казва Биберонка:) За породата незнам, от снимките,които бяха качени тук на различните породи ми прилича малко на холандско джужде,но не съм сигурна. Много е капризен по отношение на папкане, но се надявам после да се оправят нещата. Ветеринаря ми даде да му давам една паста за нормализиране на чревната флора и той полудя по нея, толкова му хареса, че дори започна да гризе спринцовката с която му я давам:) Иначе се опитва да гризка всичко,което не трябва, а най-обича мокета,но не го оставям без надзор да не стане беля:) Много и миличък и е голям сладур. Обича доста да си поспива. Той е на мама поспаланкото:) И аз съм една от щастливите собственици на зайче. Пожелавам му да расте едно здравичко и игриво зайче. Ето тук може да го видите.
http://www.snimka.bg/?album;aid=415341