[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion [phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array [phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion [phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array [phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion [phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) Свободната зона - само за животни! • Виж темата - Moи неща
Писанчо и Писана са котаци двама! Весели, игриви и малко срамежливи. Писанчо е момченце с вирнато носленце! Малко синьо цвете той откри и на Писанка подари! А тя от щастие замаяна подскочи и се завъртя, като циркова звезда!
Пъфии, винаги ще те обичкам миличко, много ми липсваш
Но товето стихче е много хубаво Рени. Ако имаш възможност и желание мисля, че ще измислиш доста хубави стихове и разкази.
Помагай на животните ще ти помагат и те!
Всеки ден в България умират десетки животни от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Еми аз имам доста измислени Имах към 100 и няколко обаче си загубих тетрадката
Ето още едно: Това ми е първото стихче, дано ви хареса, малко е кратко Птичка Птичка мъничка видях и веднага проумях, че в голямата гора вече идва пролетта
Пъфии, винаги ще те обичкам миличко, много ми липсваш
Много добре си го започнала, но трябва да го довършиш
Помагай на животните ще ти помагат и те!
Всеки ден в България умират десетки животни от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!