Здравейте. Това е първия ми пост в този форум
В момента нямам никакви домашни любимци, но обожавам птиците. Първо имах канарче, което си го гледах 6 години. После ми подариха едно папагалче, което в последствие се превърна в най-страхотното животинче.
Ето и неговата история: Живяхме си щастливо, докато един ден си навехна крака ли, какво го направи ... водихме го на ветеринар и той каза, че до седмица ще се оправи. Е така и не се оправи, остана си така, не стъпваше на крачето си. Опитвах се да го олеснявам по всякакъв начин. Но ето, че настъпи момента, в който папагалчето си хапеше крачето. В последния му ден имаше голяма локва кръв.
![[mood_feelings_hurt.gif] [mood_feelings_hurt.gif]](./images/smilies/mood_feelings_hurt.gif)
След това със сетни сили дойде на рамото ми и след това ... падна в ръцете ми ... а като си затваряше очичките, сякаш по тях имаше сълзички ....

обожавах то това същество ... ето и снимка
http://gal.ineogen.ro/galleries/socialb ... 00_600.jpgСлед седмица ми взеха ново и след десетина дена и то си отиде ....
Надявам се, че не съм ви отегчила с отклонението си

Поздрави си всички горди притежатели на тези страхотни пиленца
Аз преди имах едно бяло и едно зелено, но зеленото се разболя и ние го пуснахме навън
Ако ти се разболееш, майка ти не те погледне и те изгони от вас, няма да ти е приятно, нали? Папагалчето е имало нужда от вас.
първото синьо го сложихме в една кутийка и до блока ама на другия ден кутийката и папагалчето върте ги нямаше
живо ли беше в кутийката, като сте го слагали или не?
Не знам на колко си, iv24, но при това поведение, ако бях папагалче, не бих искала да имам такъв/а стопанин. Не искам да те обиждам, но все пак... Успех с отглеждането им.