OAKFINGERS написа:Абе не се закачам, ама вашият пор не е ли нещо много миниатюрничък
![[smile278.gif] [smile278.gif]](./images/smilies/smile278.gif)
Малко нещо не й се подскача май
Хаха ми такива сме си мънички и пухкаФки

Като я хвана и я мачкам, мачкам

Много е мекичка
А за подскачането това е, защото тамън се беше прибрала да спинка и аз я изкарах, сложих я на леглото и тя още сънена, не знае какво става, даже на клипа се вижда как пак се е засилила към бърлогата си да
![[smile3524.gif] [smile3524.gif]](./images/smilies/smile3524.gif)
.
OAKFINGERS написа: Напълно ли се е възстановила вече след операцията? Наблюдавате ли някакви промени в характера?
Охоо за възстановяването отдавна си е вече възстановена, даже бяхме забравили, че е имало операция. Някакви драстични промени в характера не забелязвам да има. Активни и игриви сме си като малко порче, даже и на размери сме си такива

Но ако трябва да правя сравнение с периода от разгонването, тогава беше много зле, все едно имах болен пор. То не беше хапане от злоба, никаква активност, капка живот не виждах в нея. ДА не говорим и за миризмата, която се разнасяше от нея

И по външни характеристики беше заприличала на проскубана кокошка.
Ноооо всичко това вече ни е зад гърба

Сега се радваме само на хубави моменти и нямаме притеснения, че може пак да ни сполети същото
OAKFINGERS написа:Абе така като гледам тая хубава голяма колона на пода и Съни скача върху нея, не проявява ли интерес да е дере и яде/облизва

Че нашият вагабонтин издра вече няколко така оставени

(много болезнено за музикални фенове като нас

).
Хаха ми честно да ти кажа, колоната не работи и сигурно за това няма интерес към нея
Иначе най-големите поражения от нея са ми пердетата и двете имат по една огромна дупка
Добрече успях да предпазя цветето си, даже трябва да направя снимка и да обясня един лесен начин как хората да си спасят саксиите