diva21 щом се сравняваш със зоомагазините, ок. Защо трябва да следваме примера на безотговорните? За раждането и продажбите може да поспорим, както и за това на каква възраст ги продаваш.

Толкова малки животни да се отделят от майката, без ваксинации, това си е жива търговия. Какво излезе, че парите пак са важните. "ще кастрирам за 200 лева и после няма как да ги продам"

Чудно оправдание на отговорен стопанин.. За това сега ги давай без ваксини, нека правят бебета пък после каквото ще да става. Като нямаш възможност да се грижиш за толкова животни и да им осигуриш най-доброто защо ги въдиш? Няма нужда да се оплакват стопаните, аз видях, макар и за малко..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pixell написа:Оле вече верно почвате някви глупости да говорите, Ивайло, само за да се заяждате с хората и да подържате скандала тук!
![[smile054.gif] [smile054.gif]](./images/smilies/smile054.gif)
Бива ли да казвате, че порове трябва да се продават на 2-3 месеца с направени ваксини и кастрация? Така от магазин ще излиза към 400 лв един пор. Е, аз не познавам наистина човек който да си купи такова животно - бизнеса умира, няма търсене, не се продават, в България - няма такива животни въобще значи. Както казах и преди - за да е всичко ОК - не трябва да има животни, тогава ще е по лесно явно.
А - да купиш пор на 2-3 месеца!? Много неподготвени се изказвате. Пора не е куче все пак, вие явно го имате за такова. Тук са съвсем различни нещата, но няма какво да пиша, знам че и едва ли ще ме прочетете, Валната.
п.с. а брав0, поздравления, че отказахте поредния човек да пише в този форум.

Върви натам да се опразни съвсем от хора, но то и аз пиша щото си нямам работа друга явно.

Ти не знам дали разбра, че това тук е форум и темите се обсъждат. Който има желание може да си пише и да си казва мнението. Никой не прави скандали.
Какво като излиза 400 лева един пор? Здравето и социализацията не са ли по-важни? Като бизнеса умира, не се търсят и отиват на пътя защо ги въдят толкова? Ми отделяйте ги на 20 дни от майката тогава, щото по "тънко" ще се мине.. Това е глупост! Много добре знам какво е пора и знам, че всяко животно трябва да прекара определено време с майка си и с останалите братя-сестри. Това е нужно за всяко животно, без значение дали е куче, коте или пор. Това, че в България някои хора гледат да ги пробутат за да спестят някой лев не означава, че е правилния начин. Кой е подготвен или неподготвен няма да коментирам, че да няма обидени.
Всеки е свободен да избира къде да влиза и какво да пише, аз никой не "отказвам"

Няма да се "опразни" форума, спокойно. Няма как да се коригират изказвания, хората да са принудени да си мълчат, само защото на някой няма да му изнася.