Преди 2 дни ми се случи най-лошото.Ще се опитам да ви разкажа накратко дано успея да ви помогна.
Купих на моята Миши ( 1г и 3месеца) от любимата и храна, тя беше много щастлива хапваше си много както обикновенно, но започна да пиша червено , и питах всички казваха пигментация, върнете я на старата храна ако се оправи значи всичко е наред върнах я на старата и храна един ден пиша нормално, но вечерта пак започна червеничко (това се случва в неделя), но беше много жизнена радваше ми се обикаляше ме скачаше, ако е летаргична трябваше да се обърнем към клиника(така казаха). През ноща тоест близо сутринта миши е станала летаргична, реших че ще ходим на лекар клиниките отварят към 9 и 30 , 10 часа никой не те взема насериозно няколко часа преди това , а ние в 9 и 30 -10 щяхме да търгнем в 9 и 36 миши легна по коремче започна да рита на интервал от 5 до 10 секунди и да диша тежко( в последствие видях че е пишала червено или поне се е опитвала незнам), скимтеше ми милвах я, тя така жално ми скимтеше аз я милвах и и казах спокойно Миши, ще се справим 9 и 38 отидох да търся трянспорт се върнах буквално за 30 секунди, Миши не дишаше вече.
Съветвам всички дори и да смените храната и започне зайчето ви да пиша червеичко не им казвайте, че сте сменили храната искайте изследвания (незнам даже в България дали е възможно, никой не ми е предлагал). Имаше всички ваксини незнам какво е станало никой не може да ми каже със сигурност, но послушайте ме когато ходите на ветеринарни лекари спестете им някои неща за да ви приемат по насериозно ( не искам да обиждам лекари регистрирани тук във форума). Аз тъгувам много за нея надяваме се с Миши да успеем да помогнем на някого. Обичайте си малките пухчета, те са прекрасни!
Благодаря за вниманието, Ви !