Наясно съм с всичко, знам какво говоря и какво да гледам при лекарите. Именно за това говоря така. Знам достатъчно, за да мога да преценя къде да си водя животните и къде не. Но не може да пренебрегваме и мнението на хората, изпатили си от някои лекари. Когато човек има желание да окаля някой си личи,или когато пише от злоба.За това е важно човек да има елементарни познания, които много помагат, а не да се остави да му замотаят главата и когато е притеснен да се възползват от него.
За жалост аз лично никога не съм обвинявала някой лекар, дори напротив, винаги съм се старала доколкото мога да разбера и двете страни и да взема правилно решение се себе си. Не мога да пренебрегна и негативните и положителните страни, защото и двете са еднакво важни при избора на лекар.
Знам и как протичат прегледите в клиники с много лекари....днес един, утре друг....различни мнения и препоръки, лечение....и понякога за жалост неправилни.И пати животното.....и джоба на стопанина(което не е маловажно, въпреки всичко).Много хора едва отделят средства за лечение.....не трябва да ги обвиняваме за това....и не значи, че не си обичат животните....
И пак се отплеснах не по темата,съжалявам...

Проблема е че едното око на животинката сълзи. Няма гнойни образования, нито подуване, но не й минава,за това искам да се консултирам с ветеринар.
Не изключвай и проблем със зъбите, доста често това е причината, а не очно заболяване.
Виж тази тема
viewtopic.php?f=216&t=17628