Сама ме намери, имам голям двор (360 кв.м.) ... появи се миналата година, беше родила и само ми хъхкаше или както и да му се вика на това ... такова така бебетата и ... си остана... храних я с риба и кренвирши ... зимата заминах да се уча ... а тя остана ... прибирам се и я викам: Консуело мац ... идва, тича, ама ... стига до снега, стъпне с лапа и ... се откажа, а аз мръвка държа да я нахраня ... не става ... оцеля и пролетта ... меткам всичко, което ми остане, но е капризна ... не яде каквото й попадне ... онзи ден яде мюсли с кисело мляко, но кашкавал Витоша не иска ...

Наскоро я прекръстих, сега й викам Хосе, защото се бие с мъжките котараци и ги слупва ... ама здравата ... наскоро се би с едно малко псе ... беше й разкървавило врата ... сега е добре, остана й белег, за съжаление ...

... днеска беше по покрива на джипката в довра ... не знам какво я прихвана, всички казват, че Хосе не е добре, като мен ... Хехе, знам че историята звучи неправдоподобно, но се надявам скоро да прикача снимки, имам на телефона, но е дълга и широка да ги прехвърлям ... и така, обичам котки, принципно и един мъжки сам ме намери зимата, нарекох го Гага, защото не знаех какъв му е полът, после разбрах, че е мъжки и го кръстих Геворфенхайт, който знае немски, ще си го преведе... в нас животни не мога да гледам, последната котка изака навсякъде и щяха да ме изхвърлят с нея ... и така ... толкова за представянето на Хосе ...