Хора да знаете че от известно време нямам жабче...

Ходихме на почивка в Испания и тъй като братовчед ми щеше през цялото време да е у нас (дойде на гости за 10 дена) този път казах на него да храни жабката, а не на баба (голяма МОЯ грешка, защото тя вече не един път е хранила жабката, когато отсъствам и вече горе долу беше свикнала). Уж му казах му всичко, дори за по-лесно направих график за хранене на животните - кучетата, котката, костенурката и жабата, но забравих да му кажа за лампата. До колкото помня преди да си взема жабата Георг ми беше казал, че ако искам мога да сложа до акрвариума лампа, за да осветявам, колкото да погледам жабчо и аз така и направих. И братовчед ми, без да знае, пуснал лампата да погледа жабо, но после незнаел, че трябва да се изключи и водата станала много гореща

След това се опитвал да я съживи, но не успял, ама не ми звъннал, защото баба не му разрешила да не разваля почивката. Беше много хубаво жабче и много много ме забавляваше

You're watching your dog chase its tail and think that dogs are easily amused, right then you turn around look at the time and realise you just watched your dog chase its tail for 10 min...