Здравейте!Не знам дали е най-правилното място за тази тема,но...Много искам да получа отговор,който ще ми помогне...Ето историята на кратко.
Взех си зайчето през Септември,тогава то беше на 3 месеца ...Вече 5 месеца е при мен и няма никаква промяна...Все я е страх от мен,бяга от мен,когато се посегна да я погаля..Иначе понякога си я гушкам,но това става само ако аз си я взема,тя не идва при мен самичка да се гушка в мен,а досега колкото съм прочела разбирам,че повечето зайчета идват сами да ги гушкаш
![[mood_feelings_hurt.gif] [mood_feelings_hurt.gif]](./images/smilies/mood_feelings_hurt.gif)
...Опитвала съм да я храня от ръката ми,посъветвах се с един приятел и той ми каза,че неговото Бъни така е свикнало с него,а той дори си го взе по-късно от мен...
![[mood_feelings_hurt.gif] [mood_feelings_hurt.gif]](./images/smilies/mood_feelings_hurt.gif)
Започвам да си мисля,че няма да свикне с мен,дори и да я гушкам пак я е страх и иска да избяга...Аз нищо лошо не й правя,само я гушкам и й говоря нежно и понякога я храня докато я гушкам

...А,да попитам...Вие с какво храните зайчетата си?Моето го храня със семенца (жито,царевичка),който не са купени от магазина,а от полето на село

..Също й давам люцерна,която малко изсушена-идеално като за зайчета
![[d0102.gif] [d0102.gif]](./images/smilies/d0102.gif)
:) ...За гризкане й давам дръвчета,който тя дори не поглежда

,нон-стоп има прясна водичка,талаша е всекидневно сменян...И така...зайката е голяма сладурана...Когато я пуснем тя скача,мята се и още лудории прави,но аз много си я обичкам и за нищо не бих я заменила....Макар и да прави бели
![[ca.gif] :ajaweki:](./images/smilies/ca.gif)
..Поздрави от мен!!