[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
Свободната зона - само за животни! • Виж темата - Забавните порове
Кучета - Котки - Бозайници - Птици - Влечуги - Риби - Земноводни - Насекоми - Бездомни животни

Забавните порове

Забавните порове

Мнениеот OAKFINGERS » Сря Юли 27, 2011 12:33 pm

Порски правила за отглеждане на човек

Занимания в банята
1. Винаги придружавай гостите в банята. Не е необходимо да правиш каквото и да било, само седи и зяпай. Въпреки че издават готин звук като им облизваш глезените. Така, след като те повече не се върнат, ти ще имаш повече игрално време с твоя човек.
2. Номерът със седенето и зяпането има по-слаб ефект конкретно върху твоя човек, тъй като развива имунитет още след първата седмица. Обаче облизването на глезените върши работа и при него, може да те гушне. Ако и това се прави, че не забелязва, опитай да го гризнеш и да избягаш. Това го прави умерено, защото може да окаже влияние върху вкусотийките ти после.

Време за вана
Тяхната:
1. Да седиш и зяпаш (повтаряме правило 1 от Занимания в банята) е добър вариант. Ако си по-смел, стратегията с бягане и гмуркане има добър ефект, при което обикновено ти се радват, особено, ако кихаш и сумтиш след поява на повърхността. Разбира се, изчакай човекът да е напълно погълнат от това, което прави. Като излезе от ваната, настава време да преминеш към атака чрез облизване. Ще познаете, че има желания ефект, когато човекът започне да издава звуци и да танцува своя „боен танц“.
Твоята:
1. Сега е време да покажете от какво са направени поровете.
2. Игри: една серия на „криеница“ ще разпали тръпката, с моменти на преследване веднага след това.
3. Стратегия: След като са те хванали и пуснали в същата вода, в която си скочил преди малко, направи онази трогателна бебешка гримаса. Може и да се смили, ако ли не – със съвсем своевременната струя вода поне ще споделят изживяването.
4. Време за подсушаване: веднъж увит в хавлията, сега е време да потрепериш. Колкото по-силно, толкова по-добре – това ще ти спечели симпатии, а може би дори и стафидка. Запомни, НЕ трепери твърде силно, за да не изкара сешоара.
5. Време е да те пусне: веднъж пуснат долу, е време за беснеенето на мокрия пор. Това не просто развеселява хората, но е и забавно, а и винаги има шанс да получиш стафидка.

Разхождане на човека
1. Винаги се ври в краката на твоя човек, докато го разхождаш. Това го учи на по-добра координация, а да не говорим за подобряване на езиковите умения.
2. Когато човекът ти е в кухнята, стой зад петите му, виж Наблюдаване на готвенето. Това увеличава шанса той да започне своя „изгубих-пора“ боен танц. Това може да е страшно забавно.

Наблюдаване на човешките дейности
1. Ако човекът ти е зает с нещо много важно, стой при него. Това се нарича помощ.
2. Ако е възможно, застани насред това, което прави.
3. Когато наблюдаваш готвенето, полегни зад десния крак, където ще те настъпят със сигурност. Постарай се да виеш достатъчно. Ако си талантлив, можеш и да накуцваш малко. Това ще ти спечели гушване и, може стафидка или две.
4. За наблюдаване четене на книга или плащане на сметки принципът е същият. Влез във втори рунд, като накараш листите или книгата да летят.

Вратите
1. Не позволявайте да има затворени врати.
2. Ако се натъкнете на затворена врата, на момента настоявайте тя да бъде отворена. Това може да се направи по няколко начина:
застани на задните си крака или, ако те мързи, полегни и драскай като побъркан, докато вратата не се отвори.
Ако е необходимо, сплескай се и се процеди под вратата.
Ако всичко друго се е провалило, заври носа си под вратата и скимти. Помага и ако провесиш език в същото време. Можеш да използваш и техниката с носа и мятащата се лапичка. Това винаги сработва при хората, както при тези, които от скоро са осиновени от пор, така и при онези, които са по-мекушави. Не се притеснявай как са обозначени, тъй като тези хора винаги са белязани на челото, така че само животните да го виждат.
3. Веднъж, след като вратата е отворена, погледни изненадано, влети вътре и обратно навън със стъпката на бойния танц, като си припяваш през цялото време. Все пак, искаше да ти отворят вратата, не да влизаш вътре.

http://ferretmagic.tripod.com/funstuff.html
Превод: OAKFINGERS
"Човек може да влезе в ада, яхнал собствения си език!"
Аватар
OAKFINGERS
В пасажа
 
Мнения: 651
Регистриран на: Нед Мар 06, 2011 3:27 pm

Re: Забавните порове

Мнениеот zoomaniak » Сря Юли 27, 2011 12:51 pm

Хаха :ag:
Опитвам се да овладея Хаоса.
zoomaniak
Пчела работник
 
Мнения: 11303
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 4:52 pm

Re: Забавните порове

Мнениеот vikito40491 » Сря Юли 27, 2011 5:08 pm

:ajaweki: :ajaweki:
You're watching your dog chase its tail and think that dogs are easily amused, right then you turn around look at the time and realise you just watched your dog chase its tail for 10 min...
Аватар
vikito40491
В пасажа
 
Мнения: 777
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 6:46 pm
Местоположение: Елхово


Назад към Порчета - Mustelidae

cron