[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
Свободната зона - само за животни! • Виж темата - Раняването на бездомни животни
Кучета - Котки - Бозайници - Птици - Влечуги - Риби - Земноводни - Насекоми - Бездомни животни

Раняването на бездомни животни

Раняването на бездомни животни

Мнениеот Reptile322 » Вто Апр 07, 2015 3:48 pm

Здравейте, мисля че раняването на бездомните животинки е забранено и се налага глоба, но доста от отдавна съседите от блока ни изхвърлят котетата, раняват ги и дори ги убиват. Това е най-гадното нещо което може да се случи на едно невинно коте.
Повечето от тях твърдят че те носят бълхи и зарази други, че постоянно вдигат шум и трети че само си просят храна от тях и за нищо друго не са пред блока ни, но напротив те са обичани от повечето хора които минават и живеят тук.
И така има много истории за почти всички котета.
Първата котка която беше пред блока ни беше една голяма кафява ангора. Тя ми беше една от любимите. Изключително мила и добра, никога не дереше и не причиняваше болка. Много вярна и сладка. Някой я беше изхвърлил. С баща ми всяка вечер я вкарвахме в гаража ни където имаше уютно местенце за нея и оставяхме светнато. Скоро я изхвърлиха...
После ни се появиха четири малки котенца :ba: :ba: . Бяха мноого сладки и едното беше персийско. Гледахме си ги доста време заедно с едно котенце което спасихме. Всички бяха изхвърлени освен котенцето което отскоро беше тук. То ми беше любимо и го бяхме взели у нас за 3 дена. Искахме да разберем как ще подейства на алергията ми. То беше много послушно и знаеше къде да ходи до тоалетна, не цапаше с храна, не вдигаше шум през нощта. На третия ден вече бях в лошо състояние. Пуснахме го. Наскоро крачето му беше счупено и нямаше няколко зъба. И ето пак си замина....
Следващата година имаше цели 7 котета... Пет от които веднага изхвърлиха. Останаха две чернички. Много красиви и игриви. Майка им ги пазеше от почти всички но само на мен имаше доверие. Айде и те изхвърчаха но майка им щеше да си отмъсти на всеки съскаше.
По късно същата година намерих едно котенце от долната страна на блока със счупено краче. Майката с радост го прие при себе си. Тогава не съседите ами едни майстори му направиха нещо. Същото коте след 2 месеца намерих пред блока на приятелката ми която живее поне на километър от нашия блок. Крачето му не беше толкова зле. Хванах го и почнах да го галя и изведнъж гледам предната му лапичка.. Месото и кокалите му се виждаха. Доста голяма рана беше и тогава бях в шок. Нямах и представа какво да правя. Добре че на тази земя има добри хора. Една жена мина и го взе при нейните котета. Беше много мила с нас и ние и дадохме храната му.

И това са едни от най-лошите истории от блока ни. Добре че бяха котките през повечето време да ни пазят от съселите които се крият в блока. Сега само и единствено стои майката котка която е дебела.. Все пак все си мисля, че и нея ще изхвърлят. Тя е единствената котка която е стояла най-много пред този блок. И се надявам хората да се осъзнаят и да спрат да избиват, раняват и изхвърлят тези добри създания.
Нека спрем хората които изхвърлят, раняват и избиват животните!
Аватар
Reptile322
Животинче с въпрос
 
Мнения: 24
Регистриран на: Пет Апр 03, 2015 5:10 pm

Re: Раняването на бездомни животни

Мнениеот Love_the_pets » Пон Дек 19, 2016 6:51 pm

Пред нашия блок имаше три котарака, две котки и четири малки котенца.Едното котенце беше застреляно, на другото му падна прозорец от шестия етаж, а другите две ги отровиха.По-късно отровиха майката и единия котарак.Другия го застреляха и третия го пребиха и го изгониха... Половин година по-късно намерих и другата котка застреляна.Още ми е пред очите всичко това.За жалост в България няма истинска зоо полция и всеки ден умират десетки животни от човешка ръка. [mood_feelings_hurt.gif]
Love the animals...
Аватар
Love_the_pets
Животинче с въпрос
 
Мнения: 6
Регистриран на: Вто Дек 13, 2016 1:51 pm


Назад към Бездомни животни